Babagan kita

Kita, "aelga", minangka produsen peralatan rumah tangga sing apik kayata tabung kaca, wadhah kaca, panyimpenan lan liya-liyane. Aelga dununge ing kutha pinggir segara Qingdao sing asri, misuwur amarga kepenak transportasi.
Aelga asale saka tembung "anggun" lan ana ing swara harmoni saka tembung Cina "Ai Jia", sing tegese "tresna marang kulawarga". Ide desain kita dadi harmoni ing antarane manungsa lan alam. Kita tetep maju karo Eropa kanthi gaya. Muga-muga bisa nggawe katresnan kanggo kulawarga ing saben kulawarga ing donya bebarengan karo produk Aelga. Muga-muga katresnan kanggo kulawarga bisa dadi kualitas urip sing luwih apik. Pesona sing tuwuh amarga ana rasa tresna ing ati sing nggawe kita melu kulawarga lan dekorasi kanthi ati.
Kita duwe desainer lan pabrik profesional dhewe. Saben taun kita nerbitake kaping pindho produk paling anyar miturut tren paling anyar ing saindenging jagad. Produk kami ditondoi kanthi model elegan lan modis. Kita yakin produk sing apik lan fungsional bakal nggawe kulawarga dadi luwih nyaman lan ayu.

Rincian
News

Kanggo pitakon babagan tabung kaca, wadhah kaca, jar panyimpenan utawa pricelist, kirim email marang kita lan bakal dikontak sajrone 24 jam.